Sporthal

De speelavonden, trainingen en wedstrijden van BC Flevoland vinden hoofdzakelijk plaats in Sporthal de Rietlanden. Er is sprake van een uitzondering voor het badminton op maandagmiddag en het zomerbadminton, wat in Sportcentrum de Koploper plaatsvindt.

Sportcentrum De Koploper
Sportcentrum De Koploper is gevestigd aan de Badweg in Lelystad. Het sportcentrum heeft voldoende parkeergelegenheid (gratis) en er is een ruime fietsenstalling aanwezig. In het sportcentrum geldt een algeheel rookverbod. Supporters, toeschouwers en andere geïnteresseerden kunnen altijd plaatsnemen op de tribune. Het sportcentrum beschikt ook over een kantine. Alle ruimtes zijn zoals vanzelfsprekend ook voor mindervaliden toegankelijk.

Sporthal de Rietlanden
Sporthal “De Rietlanden” is gevestigd aan de Grietenij in Lelystad naast Scholengemeenschap De Rietlanden. Er is voldoende parkeergelegenheid (gratis) en een ruime fietsenstalling aanwezig. Op het gehele sportcomplex geldt een rookverbod. Supporters, toeschouwers en andere geïnteresseerden kunnen altijd plaatsnemen op de balustrade of op de grote tribune. De sporthal beschikt over een gezellige kantine, van waaruit uitgekeken kan worden over de sportzalen aan beide kanten. Alle ruimtes zijn vanzelfsprekend ook voor mindervaliden toegankelijk.


Contactgegevens

Sportcentrum de Koploper
Badweg 21
8223 PA Lelystad
0320 – 285 385
Sporthal De Rietlanden
Grietenij 2202
8233 BZ Lelystad
0320- 251 805