Sponsors

Kent u of bent u eigenaar van een bedrijf dat onze verenging zou willen sponsoren? BC Flevoland heeft als vereniging belang bij sponsoren om badminton betaalbaar te kunnen aanbieden aan bestaande leden en ook om nieuwe leden te kunnen aantrekken. Met sponsoring brengt BC Flevoland uw bedrijf onder de aandacht! Mogelijkheden zijn onder meer reclame op het verenigingsshirt, website, Social Media, grote toernooien…. en meer! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met het bestuur. Overzicht van de huidige sponsoren:

 

KOVZ Klus en Onderhoud Van Zwam

Van Zwam is een all-round klus- en onderhoudsbedrijf in Lelystad en omstreken. Wij staan voor vakmanschap, flexibiliteit, resultaatgerichtheid en een prettige samenwerking. Wij werken voor bedrijven maar ook voor de particulieren markt. Grote klussen of kleine klussen wij denken graag met u mee.  Voor vragen of het maken van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken op nummer 06-22900602.

KOVZ_BCFlevoland

Beli Bouw & Onderhoudsbedrijf

Een jonge onderneming die in januari 2014 is opgericht door Bert Bouwman. Na 35 jaar ervaring te hebben opgedaan in loondienst hebben wij besloten om als zelfstandige verder te gaan. Als klant van Beli staat u bij ons centraal en daarom rijdt Beli voor u door heel nederland om zowel uw kleine dan wel grote klussen/werken uit te voeren en deze door middel van onze kennis en vakmanschap om te zetten in een goed en mooi product waar u als klant tevreden mee bent. Wilt u meer weten over de diensten die wij verlenen? Kijk dan rustig verder op onze website. Mocht u dan nog vragen hebben of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!