Proeflessen Jeugd en Senioren

Kennismaken met badminton?

Op deze pagina vind je de informatie die je nodig hebt als je eens wilt kennismaken met badminton of interesse hebt om lid te worden van onze vereniging. Onderstaande informatie is verdeeld in jeugd en senioren (18+). Voor meer informatie en een evt. afspraak kun je contact opnemen met de vermelde contactpersonen.

 Jeugd

Lijkt het je leuk om te badmintonnen? Dan moet je wel 6 jaar of ouder zijn. Er zijn verschillende trainers voor de jeugdrecreanten en daarnaast zijn er begeleiders aanwezig. Ben je tussen de 16-18, dan is het ook mogelijk om bij de senioren te beginnen. Geïnteresseerde jeugd kan vier proeflessen volgen.

Wij hebben binnen onze vereniging ook mogelijkheden voor jeugd met een beperking. (G-team)

Proeflessen zijn op de donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Mocht dit niet mogelijk zijn geef het dan even door, misschien kunnen wij een andere oplossing aanbieden.

Wil je na de proeflessen lid worden dan krijg je een inschrijfformulier mee.  Je hoeft geen racket aan te schaffen er zijn leenrackets beschikbaar. Wil je zelf een racket kopen? Vraag dan aan je trainer welke geschikt is voor jou.

Neem je contact op met de onderstaande contactpersonen, vermeld dan je naam en achternaam, geboortedatum en een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. 

Neem contact op met:
ledenadministratie ledenadministratie@bcflevoland.nl
Diana van Zoelen
(Competitie jeugd)
06-53756531 geen e-mail

Senioren (18+)

Als je eens wilt kennismaken met recreatief badminton of interesse hebt om lid te worden van onze vereniging, dan kunt u  via de e-mail  contact opnemen met de ledenadministratie. (ledenadministratie@bcflevoland.nl)
Wij bieden de mogelijkheid om twee keer gratis mee te spelen op de donderdagavond alvorens lid te worden. De ledenopvang van de donderdagavond kan je vervolgens meer informatie over onze club geven.

Als je nog niet bekend bent met het spel van badminton dan kun je 2x vrijblijvend een proefles volgen (bij voldoende deelnemers)  als je dan besluit om lid te worden, worden deze lessen uiteraard vervolgd.

Wil je graag direct lid worden dan kun je een inschrijfformulier/informatieboekje  aanvragen bij de ledenopvang of downloaden via de website.

Als je interesse hebt om competitie (ook voor jongeren 16-18) te gaan spelen, neem dan contact op via de mail.

Neem contact op met:
Recreanten senioren  aub via mail recreanten@bcflevoland.nl
Competitie aub via mail seniorcomp@bcflevoland.nl

Overige mogelijkheden

Aangepast badminton
Sinds 1997 kan er bij BC Flevoland ook door mindervalide spelers gebadmintond worden. Wij zijn één van de weinige sportverenigingen in Lelystad die deze mogelijkheid bieden. Voor aangepast badminton kunt u zich gewoon aanmelden bij recreanten@bcflevoland.nl, zoals boven is aangegeven.

Badminton overdag
Badminton overdag (maandagmiddag) is speciaal bedoeld voor diegenen die ‘s avonds geen gelegenheid hebben om te sporten, maar toch graag wat aan beweging willen doen. Neem voor meer informatie over badminton overdag contact op met recreanten@bcflevoland.nl

Er is ook een combinatie mogelijk om overdag te spelen en s’avonds.