Maak kennis met Badminton & BC Flevoland!

Als je nog niet bekend bent met badminton in verenigingsverband dan kun je drie keer gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Als je besluit om lid te worden, worden deze lessen uiteraard vervolgd. Ben je al bekend met badminton, maar niet met onze vereniging? Dan bieden we de mogelijkheid om drie keer gratis mee te spelen op donderdagavond alvorens lid te worden. 

  • Wat moet ik meenemen?
    Sportkleding en zaalschoenen (geen zwarte zool).
  • Wanneer zijn de proeflessen?
    Proeflessen zijn op donderdagavond voor jeugd (18.30 tot 20.00) en senioren (20.00 uur tot 22.00). Niet iedere donderdagavond zijn er proeflessen. Na aanmelding nemen we contact op om een geschikte datum te vinden. Mocht donderdagavond niet lukken, geef dit aan op het aanmeldingsformulier en misschien kunnen we een oplossing zoeken.
  • Wat zijn de mogelijkheden na afloop van een proefles?
    Leuke proefles gehad en nog niet alle gratis proeflessen gebruikt? Geef een vervolg aan jouw proefles door je opnieuw aan te melden voor een proefles bij de trainer of via het aanmeldingsformulier! Heb je de maximaal aantal proeflessen gehad of wil je graag direct lid worden? Dan kun je een inschrijfformulier aanvragen bij de trainer of hier downloaden.