Toernooibepalingen Oliebollentoernooi

Tegen de jaarwisseling wordt er sinds een aantal jaren het Oliebollentoernooi georganiseerd voor alle leden.

Deelnemers
Iedereen kan en mag (zou moeten) hieraan deelnemen: – of je net lid bent of al jaren

– of je nu piep of veteraan bent

– of je beginner of vergevorderd bent

– of je competitie speelt of recreant bent

– of je supporter bent of gewoon publiek

kortom: iedereen wordt van harte uitgenodigd.

Het systeem
De opzet is om gelijkwaardige koppels tegen elkaar te laten spelen. Er wordt op tijd gespeeld en elke partij duurt ongeveer 12 minuten. Let op de zoemer (signaal). We gebruiken hiervoor 8 banen. Het aantal gemaakte punten wordt ingevuld op de telsheet en eventueel op het partijformulier voor jullie zelf.

Aanwezigheid
Alle deelnemers worden om 18:45 uur in de sporthal verwacht waar uitleg wordt gegeven. Start toernooi is om 19:00 uur en het toernooi eindigt om 23:00 uur. Mocht je verhindert zijn graag z.s.m. melden bij de organisatie.

Prijsuitreiking
Na afloop van het toernooi omstreeks 23.15 uur vindt de prijsuitreiking plaats in de kantine. Prijzen kunnen niet op een ander/later moment in ontvangst worden genomen.

Inschrijving:
Een ieder dient zicht in te schrijven middels het inschrijfformulier of per email naar het secretariaat, en dat kan tot maximaal 22 december 2019. De aanmelding wordt in volgorde van ontvangst genoteerd degene die nummer 65 of hoger krijgt komt op de reservelijst te staan. Als het nodig is zullen we contact opnemen dat je wel kunt spelen.

Shuttles:
Er wordt gespeeld met nylon shuttles die door de vereniging beschikbaar worden gesteld.

Sponsoring:
Beli Bouw & Onderhoudsbedrijf is de sponsor van dit toernooi.