Competitie

Elk jaar gaan we in de competitie de strijd aan met badmintonverenigingen uit de omgeving. Op ieder niveau is er de mogelijkheid om op wedstrijdniveau de uitdaging aan te gaan! De teams worden zorgvuldig samengesteld op basis van ieders speelsterkte. 

 

Wat kan ik verwachten van de competitie?
Ieder seizoen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de bondscompetitie. De competitiewedstrijden worden gespeeld in de periode september t/m februari en bestaat uit ongeveer 12 tot 14 wedstrijden. De helft van de wedstrijden wordt ”thuis” gespeeld en de andere helft wordt gespeeld in de sporthal van de tegenstander. De teams bestaan uit minimaal 2 heren en 2 dames (Gemengd Team) of uit minimaal 4 heren (Herenteam).

 

Training & Speeltijden
Op woensdagavond wordt er getraind en op maandagavond is er de mogelijkheid om wedstrijden te spelen tijdens het vrij spelen. Competitiespelers worden verwacht deel te nemen aan de training. Wanneer je niet in staat bent om te trainen wordt verwacht om jezelf af te melden. Er wordt vanaf augustus/september tot en met maart getraind. Van maart tot de zomer is er de mogelijkheid voor competitiespelers en reservespelers om vrijspelen op de woensdagavond.

Speel- en trainingsmogelijkheden:
Maandag  20.00 – 22.00 uur  Vrij spelen
Woensdag  20.00 – 22.00 uur  Training alle teams & reservespelers

 

Hoe meld ik me aan voor de competitie?
De inschrijving voor de competitie is ieder jaar rond het voorjaar. Houd voor de exacte datums en de inschrijvingsformulieren de website en nieuwsbrief in de gaten. Houd rekening met de kosten voor het vervoer naar de uitwedstrijden, een drankje met de tegenstander na afloop en de contributie voor competitiespelers. Als je interesse hebt om competitie te gaan spelen en/of nog meer wilt weten over de competitie: neem dan contact op met de Competitieleider (CCP)