Senioren

Recreanten

De meeste leden van BC Flevoland spelen op recreatief niveau. Dit houdt echter niet in dat er niet fanatiek en enthousiast gespeeld wordt! Er kan “gezellig” tegen een shuttletje geslagen worden, maar als je je techniek en tactiek wilt verbeteren, dan is er altijd de mogelijkheid voor het volgen van trainingen. Het is zelfs mogelijk om toch competitie te spelen: de voorjaarscompetitie, speciaal voor recreanten.
Lees meer over het recreantenbadminton »

Badminton overdag

Wil je gezellig recreatief een shuttletje slaan, je conditie verbeteren, sociale contacten opdoen en veel plezier hebben: dan is badminton overdag wellicht iets voor jou!
Badminton overdag is speciaal bedoeld voor diegenen die ’s avonds geen gelegenheid hebben om te sporten, maar toch graag wat aan beweging willen doen.
Lees meer over het recreantenbadminton overdag »

Competitie

Binnen onze vereniging wordt door ca. 40 leden competitie gespeeld. Zij vertegenwoordigen BC Flevoland in de NBB competitie(Regio Centrum Senioren Competitie). Dit seizoen (2013/2014) strijden 7 teams voor een eerste plaats in hun poule. De teams komen uit in diverse klassen; variërend van team 1 hoofdklasse, team 2 1e klasse, team 3 2e klasse, team 4 3e klasse, team 5 4e klasse, team 6 4e klasse en ons  team 7 hoofdklasse (herenteam).
Lees meer over de competitie »