Aanmelden recreantentraining!

Ben je lid van de vereniging en wil jij je badmintonspel verbeteren/aanscherpen? Meld je dan aan voor de trainingssessie van meerdere lessen. Er zal (bij voldoende aanmeldingen) een serie van circa 8 tot 10 trainingen gegeven worden door trainer Collin de la Paz. Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Vragen kun je vermelden op het aanmeldingsformulier of sturen naar senioren_recreantentraining@bcflevoland.nl.

Wat kan ik verwachten van de training?

De training zal op donderdagavond om 20.00 uur aanvangen. Er zal per donderdag 30 september om 20.00u aangevangen worden met een training welke uit maximaal 10 lessen zal bestaan van ca 1.5 uur. Hiermee rekening houdend wil ik iedereen verzoeken die wil deelnemen aan een training, zich hiervoor aan te melden via het formulier op de website. Gezien het onderlinge niveau zal de training anders verlopen dan het laatste seizoen. Het hoofddoel is het opleiden van nieuwe leden in een cursus van 10 lessen. Het is voor mij helaas onmogelijk om de trainingen in drie niveaus te splitsen en daarom zal er aan de hand van de aanmeldingen een keuze gemaakt moeten worden.

Groep 1
Deze groep gaat sowieso van start: hieronder vallen de leden die net zijn aangemeld of eerder al eens hebben deelgenomen maar nooit een volledige cursus van 10 lessen hebben gehad.

Groep 2A
de vergevorderde leden die reeds op competitie niveau kunnen spelen. Wanneer er niet genoeg animo is voor deze groep, kunnen degene die zich hiervoor aangemeld hebben overwegen om op woensdag deel te nemen aan de competitie training!

Groep 2B
de tussengroep bestaat uit ieder die niet direct onder groep 1 of groep 2A vallen. Wanneer er niet voldoende aanmeldingen voor de tussengroep zijn, kunnen degen die zich hiervoor hebben aangemeld overwegen om deel te nemen aan groep 1. Letwel dat dit dus op laag niveau is en aangepast wordt aan de nieuwste leden.

Wanneer start de training?
De trainingen zullen om de week plaatsvinden:

de oneven weken voor groep 1, beginnen op 30 september, daarna 14 oktober etc.

de even weken voor of groep 2A of groep 2B – afhankelijk van het aantal aanmeldingen – beginnen per 7 oktober, daarna 21 oktober etc.

Wanneer men zich voor een training aanmeldt wordt er verwacht dat er aan alle 10 de lessen wordt deelgenomen. De training zal aanvangen bij een minimale inschrijving van 8 deelnemers. De eerstvolgende startdatum wordt gecommuniceerd via de website en nieuwsbrief. Aanmelden kan op elk moment! Na de aanmelding ontvang je namelijk een reactie met de eerstvolgende aanvangsdatum. Vergeet niet je mobiele nummer te vermelden bij de inschrijving. Deze is nodig voor het aanmaken van een whatsappgroep om informatie te kunnen delen en om voor een avond te kunnen afmelden.