Aanmelden recreantentraining!

Ben je lid van de vereniging en wil jij je badmintonspel verbeteren/aanscherpen? Meld je dan aan voor de trainingssessie van meerdere lessen. Er zal (bij voldoende aanmeldingen) een serie van circa 8 tot 10 trainingen gegeven worden door trainer Collin de la Paz. Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Vragen kun je vermelden op het aanmeldingsformulier of sturen naar senioren_recreantentraining@bcflevoland.nl.

Wat kan ik verwachten van de training?

De training zal op donderdagavond om 20.00 uur aanvangen. Hiermee rekening houdend wil ik iedereen verzoeken die wil deelnemen aan een training, zich hiervoor aan te melden via het formulier op de website. Gezien het onderlinge niveau zal de training op basis van de aanmeldingen worden vormgegeven.

Wanneer start de training?
Wanneer men zich voor een training aanmeldt wordt er verwacht dat er aan alle 10 de lessen wordt deelgenomen. De training zal aanvangen bij een minimale inschrijving van 8 deelnemers. De eerstvolgende startdatum wordt gecommuniceerd via de nieuwsbrief of via een persoonlijk bericht. Aanmelden kan op elk moment! Na de aanmelding ontvang je namelijk een reactie met de eerstvolgende aanvangsdatum. Vergeet niet je mobiele nummer te vermelden bij de inschrijving. Deze is nodig voor het aanmaken van een whatsappgroep om informatie te kunnen delen en om voor een avond te kunnen afmelden.