Aanmelden recreantentraining!

Ben je lid van de vereniging en wil jij je badmintonspel verbeteren/aanscherpen? Meld je dan aan voor de trainingssessie van meerdere lessen. Er zal (bij voldoende aanmeldingen) een serie van circa 8 tot 10 trainingen gegeven worden door trainer Collin de la Paz. Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Vragen kun je vermelden op het aanmeldingsformulier of sturen naar senioren_recreantentraining@bcflevoland.nl.

Wat kan ik verwachten van de training?

De training zal op donderdagavond om 20.00 uur aanvangen op gemengd niveau voor de duur van minimaal 1 uur met een kwartier uitloop. Daarna zal de training op vrijwillige basis worden voortgezet tot 22.00 uur. Het niveau zal intensiever zijn en in moeilijkheidsgraad toenemen waarbij indeling zoveel mogelijk op gelijkwaardig niveau zal plaatsvinden. Het tweede deel van de training is niet verplicht. Iedereen die zich inschrijft wordt wel verwacht zoveel mogelijk gedurende het eerste uur bij alle lessen aanwezig te zijn.

Wanneer start de training?
De training zal aanvangen bij een minimale inschrijving van 8 deelnemers. De eerstvolgende startdatum wordt gecommuniceerd via de website en nieuwsbrief. Aanmelden kan op elk moment! Na de aanmelding ontvang je namelijk een reactie met de eerstvolgende aanvangsdatum. Vergeet niet je mobiele nummer te vermelden bij de inschrijving. Deze is nodig voor het aanmaken van een whatsappgroep om informatie te kunnen delen en om voor een avond te kunnen afmelden.

 

[vfb id=3]