Aanmelden recreantentraining!

Ben je lid van de vereniging en wil jij je badmintonspel verbeteren/aanscherpen? Meld je dan aan voor de trainingssessie van meerdere lessen. Er zal (bij voldoende aanmeldingen) circa 8 tot 10 trainingen gegeven worden door trainer Collin de la Paz. De lessen worden gegeven voor twee verschillende niveaus:

  • Beginners: Hieronder valt een ieder die niet eerder, of minder dan 3 trainingssessies van 8-10 weken heeft gevolgd. De training voor deze groep zal wekelijks op donderdagavond starten om 20.00 uur en duurt 60 minuten. Na de training is er de gelegenheid om vrij te spelen tot 22.00 uur.
  • Gevorderden: Hieronder valt een ieder die niet in de groep Beginners valt. De training voor deze groep zal wekelijks op donderdagavond om 21.00 uur aanvangen en duurt 60 minuten.Van 20.00 uur tot 21.00 uur is er gelegenheid om deel te nemen aan het geregisseerd spelen.

Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Na je aanmelding ontvang je meer informatie over o.a. de trainingsdata. Vragen kun je vermelden op het aanmeldingsformulier of sturen naar (info@bcflevoland.nl).

Aanmeldingsformulier training (recreanten)

 

Spambeveiliging