Oliebollentoernooi

Op maandagavond 30 december 2019 is het jaarlijkse oliebollentoernooi voor alle leden van BC Flevoland. Zoals velen leden weten, is dit een erg leuke sportieve avond met leuke partijen, oliebollen & gezelligheid! Schrijf je snel in voor dit oliebollentoernooi want er kunnen maximaal 64 deelnemers meedoen. Beli Bouw & onderhoudsbedrijf is de sponsor van dit toernooi.


Ieder lid van BC Flevoland mag hieraan deelnemen:

– of je net lid bent of al jaren
– of je jong bent of al gepensioneerd
– of je beginner bent of vergevorderd
– of je competitiespeler bent of recreant

Locatie en tijdstip:

Alle deelnemers worden om 18.45 uur in de Sporthal de Rietlanden verwacht. In de zaal graag aanmelden bij de toernooileiding en daar krijg je ook uitleg over het toernooi. Om 19.00 uur starten we met de wedstrijden en om 23.00 uur zullen de laatste shuttles geslagen zijn. Hierna volgt om omstreeks 23.15 uur de prijsuitreiking in de kantine.

Inschrijving:
Een ieder dient zicht in te schrijven middels het inschrijfformulier op deze pagina en daarmee akkoord te gaan met de toernooibepalingen. Inschrijven kan t/m 22 december 2019. De aanmelding wordt in volgorde van ontvangst genoteerd en daarbij geldt VOL=VOL. Heb je een formulier ingevuld terwijl het toernooi al vol is? Dan wordt je op de reservelijst gezet (wederom in volgorde van aanmelding). Meld je dus snel aan!

Aanmeldingsformulier Oliebollentoernooi!

 

Bevestiging