sep
10
2020

Corona-maatregelen: Sporthal de Rietlanden

Sinds een aantal weken is het badminton in Sporthal de Rietlanden weer hervat. Aankomend weekend begint de competitie weer. Voor de leden van BC Flevoland en alle tegenstanders die tijdens de competitie naar Lelystad komen, de belangrijkste maatregelen op een rij:

  • In sportaccommodatie de Rietlanden maken wij gebruik van vaste looproutes en eenrichtingsverkeer. De ingang is bij het beachvolleybalveld en de uitgang is aan de kant van de school.
  • Kom niet te vroeg, de zaal is pas beschikbaar op de aangegeven tijd.
  • Publiek is toegestaan op de tribunes waarbij 1,5 meter afstand van elkaar wordt gehouden.
  • De horeca in de Rietlanden is tijdens openingstijden geopend en er wordt gebruik gemaakt van de aangegeven zitplaatsen. Ook in de horeca is een vaste looproute. Let op de beperkte capaciteit.
  • De kleedkamer kan door maximaal 5 personen worden gebruikt vanaf 18 jaar en ouder. Voor kinderen tot 18 jaar geldt deze regel niet omdat zij geen 1,5 meter afstand van elkaar hoeven te houden. Probeer indien mogelijk thuis al om te kleden. Er mag gedoucht worden (beperkte capaciteit). Er zijn in totaal 4 kleedkamers beschikbaar.

  • In de zaal worden alleen spelers, coaches en officials toegelaten. Wie tijdens wedstrijden niet op het digitaal wedstrijdformulier staat heeft geen toegang tot de zaal. Uitzondering hierop is de zaalwacht en uiteraard de corona-coördinator.

About the Author: BCFlevoland

Comments are closed.